‍‍‍Villa Son Font er på‍‍‍ mange måder en klassisk Mallorca villa - 300 m2 med 4 værelser (3 med eget bad/wc) og 10 sengepladser, med pudsede facader, natursten og terracotta tagsten. Og så alligevel ikke, idet huset er strammet op med håndspartlede gulve, indbyggede armaturer i rustfrit stål og Gaggenau hvidevarer. For at bløde det hele op, er der tilsat lidt Ibiza stemning med bløde, hvide former på indbygningsmøbler, lounge miljø, inddirekte belysning, sivlamper m.m.

Stilen er afslappet, tilbagelænet og cool, og er inspireret af de Baleriske øers  varme atmosfære og stemning, forenet med nordisk stramhed. Alt sammen gør, at I  umiddelbart efter ankomst vil føle jer hjemme, trygge og ikke mindst på ferie i jeres eget lille paradis.

ROOMS

VILLA SON FONT

LOUNGE

POOL

WHERE TO GO

RENT/CONTACT

PHOTOS

Slap af i loungemøblerne på en af terrasserne ved huset, eller hæng ud ved poolen (12 x 6 m), der ligger totalt uforstyrret fra omgivelserne - ialt mere end 300 m2 terrasse at hygge sig på.

Sug solens varme, gyldne stråler til jer, når den ved aftenstid står direkte ind på terrassen, og nyd den fantastiske udsigt ned over bjergenes pinjetræer og havet over mod Ibiza.

Villaen ligger i området Son Font bag byen Calviá, og er ét af kun 18 områder på Mallorca, der er UNESCO beskyttede. Husene, som der er relativt få af i Son Font, ligger ikke tæt som i resten af Mallorca's populære områder, og det giver en eksklusivitet, som kun findes meget få steder på øen.

Det betyder, at man er trukket væk fra kystens stress, fest og larm..... men når man ønsker dét, er der blot 12 min i bil ned til de 2 fedeste havnemiljøer på øen - Porto Portals og Port Adriano. Samme afstand er der til cool og charmerende beach clubs som Roxy Beach og Mood Beach bar.

Så smid skoene, læg benene op i sofaen og nyd livet uden forbehold!

Bedste hilsner

Bente og Mikkel Tang-HenriksenInformationer om huset:

Soveværelser:

Antal gæster:

Badeværelser:

WC:

Størrelse:

Terrasser:

Grund:

Bygget:

Renoveret:

4

1‍‍‍0

3

4

300 m2

300 m2

4.400 m2

1986

2017

EN -‍‍‍ DA