Villa Son Font er vores hjem på Mallorca, som vi holder meget af og bruger meget tid i. Vi lejer det ud til gode mennesker, der passer på det og som behandler det med personligt omhu. Når I lejer det, er det starten på et venskab, der gerne skal vare mange år og mange besøg.

Huset er for jer, der sætter pris på fedt design, cool løsninger og god stil. Vi har brugt ufattelig mange timer på at udtænke løsninger, designs og indretning, og håber I vil sætte pris på stemningen. Hvis I er til fest og vilde parties er Villa Son Font ikke stedet for jer, men der findes heldigvis mange andre steder, der bedre egner sig hertil.

I høj-sæsonen fra 1. juli til 30. august kan huset alene lejes i hele uger (lør./lør. - check ind fra kl. 16.00 - check ud senest kl. 10.00).

Udenfor høj-sæsonen kan huset derudover også lejes i forlængede weekender af 4 eller 5 dages varighed tor./søn. eller ons./søn.).

Vigtigt at vide:

Ved booking af huset betales et depositum på 40% af lejen. Afbestilles senest 3 måneder før ankomst, refunderes hele depositum. Ved afbestilling senere end 3 måneder før ankomst refunderes depositum ikke. Depositum refunderes efter endt leje, såfremt alt i huset er, som det var ved ankomst. Er der skader/mangler etc. modregnes dette i depositum.  

Det fulde lejebeløb skal indbetales senest 60 dage før ankomst. Sker dette ikke, betragtes lejen som aflyst af lejer, og vi er frit stillet til at leje ud til anden side. Depositum refunderes ikke.

Dyr er ikke tilladt at medbringe i huset (da vi har en allergiker i familien...:), ligesom rygning ikke er tilladt. Vi forbeholder os ret til at aflyse bookingen indtil 1 måned før ankomst. Depositum vil her blive  fuldt refunderet.

Priser:
Vinter sæson (Nov-april):
Forår/efterår sæson (maj, okt):
Mellem sæson (juni+sept):
Høj sæson (juli-aug):
Uge 51, 52 samt Påske:

Vinter sæson (Nov-april):
Forårs sæson (maj, okt):
Mellem sæson (juni):
Høj sæson (aug-sept):
Uge 51, 52 samt Påske:

Vinter sæson (Nov-april):
Forårs sæson (maj, okt):
Mellem sæson (juni):
Høj sæson (aug-sept):
Uge 51, 52 samt Påske:

11-14 pers
5.000,- €/uge
6.000,- €/uge
8.000,- €/uge
10.000,- €/uge
7.000,- €/uge

ROOMS

VILLA SON FONT

LOUNGE

POOL

WHERE TO GO

RENT/CONTACT

PHOTOS

EN - DA

2019. Max10 pers
4.000,- €/uge
5.000,- €/uge
7.000,- €/uge
8.000,- €/uge
6.000,- €/uge

Villa Son F‍‍‍ont er solgt ;-)