Mallorca byder på noget for enhver smag. Vi har valgt nogle steder ud, som vi specielt vil anbefale til jer.

ROOMS

VILLA SON FONT

‍‍‍LOUNGE

‍‍‍POOL

WHERE TO GO

‍‍‍RENT/CONTACT

PHOTOS

Strande

‍‍‍Illetas beach er en lille perle lige nedenfor Villa Son Font. Om sommeren er der mange mennesker over alt på Mallorca, og det er der også her. Det er alligevel den bedste strand på vest øen, og der er super hyggeligt at chille på stranden eller en af de mange restauranter. Parkering er et helvede, så I kommer nok til at parkere et stykke væk fra stranden.

‍‍‍‍‍‍Port Adriano har en fin mellemstor strand, med en masse restauranter ved havneområdet lige ved siden af.

Sandet er lige så fint som på Illetas, men der til gengæld normalt færre mennesker..;-)! Den ligger samtidig dejligt tæt på huset. Tag f.eks ned på stranden sidst på dagen, og hent pizza og drikke ved havnen - konge hyggeligt!

‍‍‍Restauranter

Der ‍‍‍er rigtig mange fine restauranter på Mallorca, så vi præsenterer lige nogle stykker her, og lister dem ellers op i listeform...så kan I selv klikke jer frem til yderligere information. De er allesammen super.
Oliu Restaurante ved Port Andratx (men ikke nede ved selve Port'en) er en super hyggelig og cool restaurant, med fantastisk mad og service. Den ligger lidt skjult ud til hovedvejen ned til Port A., men tag ikke fejl...den holder max.

Hotel Cuba ligger i den fantastiske bydel Santa Catalina i Palma, hvor det vælter med fine restauranter - det bedste er egentligt bare at gå på opdagelse her. Hotel Cuba er det mest funcy sted at gå hen, hvis man er efter god mad, club stemning og fest i gaden på den gode måde.

Gin Burger er en super hyggelig restaurant med ...ja Gin og Burgere. Smager fantastisk begge dele og søde mennesker bag disken. Fine priser.

EN - D‍‍‍A‍‍‍‍‍‍